Здравословни продукти за пълноценен сън

От Иван

 

Спокойният и здравословен сън е изключително важен, за да може да бъдете пълноценни през целия ден. Това е причината и производителите на спални продукти да залагат на иновативна изработка и естествени здравословни материали, при направата им. Днес ще ви запознаем с най-предпочитаните здравословни матраци и възглавници на доказани марки.

 

Серия матраци с Лавандула

Всеизвестно е, че лавандулата има успокояващо свойство и отнема натрупаното напрежение. Българският производител Mattro предлага серия матраци, в които, основна роля заема лавандулата. Матрак LavenderUnoMemory е модел изработен от мемори пяна и високоеластична пяна, която осиурява на спящия правилна позиция на сън.

Калъфът на модела е обработен с екстракт от лавандула. Той спомага за здравословен сън, като същевременно е антиалергичен и антибактериален. Освен този матрак и другият модел от серията (LavenderUno), производителят предлага и топ матраци – топ матрак Лавандула, Лавандула Виско, LavenderMemory. А, за още по-релаксиращ сън може да заложите на на възглавница LavandulaOrthopedic, която е изградена от мемори пяна и следва прецизно извивките на тялото.

 

Серия матраци с Канела

Матрак Канела УноМемори е модел с непружинно ядро, който спомага правилна позиция на гръбначния стълб. В ядроро му е вложена естествена канела, която подобрява кръвообращението, има успокояващ ефект и осигурява приятна и свежа среда за сън. Калъфът на модела е изработен с бамбукови нишки, които са силно антибактериални. По този начин, те предотвратяват изпотяването и осигуряват на спящия още по-спокоен сън.

 

Серия матраци с Алое Вера

Здравословни продукти за пълноценен сън-Нутрима-бг-1

 

Алое Верата също е продукт, който се използва при изработката на матраци. Основното й свойство е да осигурява хигиенична и здравословна среда за сън, като същевременно с това осигурява антибактериална и антиалергична защита на матрака. Обработката на дамаската с екстракт от алое вера предпазва от бактерии и вредни микроорганизми. Еднолицев матрак Еуфория Лукс е един от моделите, в който присъства Алое Верата. Калъфът на модела е обработен с екстракт от Алое вера и осигурява на спящия свежа среда на сън.

 

Матраци с охлаждащ гел

Този тип матраци също могат да бъдат приложени към категория – здравословни продукти. Моделите с охлаждащ гел спомагат за поддържане на температурата на тялото през летните месеци. Освен това, матраците от този тип елиминират възможността от изпотяване.

В голяма част от моделите охлаждащите капсули са заложени от едната страна на матрака. По този начин имате две страни с различно усещане и избор на лято – зима. Малка част от матраците, в които присъства охлаждащият гел са: матрак AdryCool, Матрак Еуфория Кул Гел, топ матрак Алое Кул, LavenderCoolMemory.

Подарете си здравословен сън със здравословни продукти – матраци, топ матраци, възглавници. Изберете качеството, за да се събуждате с усмивка: Intershop.bg

 

Хареса ли Ви тази статия?

Хареса ли Ви тази статия? Ако сте я намерили полезна, защо не я споделите с Вашето семейство и приятели?

Също така сте добре дошли да харесате страницата ни и да ни последвате във Facebook, както и да се абонирате за нашия безплатен имейл бюлетин за полезни статии и съвети, свързани със здравословното хранене и отслабване.

Ако желаете да добавите нещо, което сме пропуснали или да споделите Вашето мнение по темата, можете да го направите, като оставите коментар в полето по-долу.

Благодарим Ви! Вашето мнение и идеи са важни за нас!

 


 

Абонирайте се за нашия безплатен имейл бюлетин за полезни статии и съвети.

Оставете коментар

Подобни публикации