Иван е нутриционист с бакалавърска степен по специалността, придобита в Лондонския метрополитен университет – Лондон, Великобритания. Страстта му към научно-обоснованата информация, свързана със здравословното хранене, води до създаването на Nutrima.bg.
Проявява задълбочен интерес към целесъобразното хранене, здравословния начин на живот и връзката между храната и различните болести.
В свободното си време обича да се среща с приятели, да чете здравословна литература и да изкачва планинските върхове на България.
Мелис е бакалавър по специалност “Инструктор по хранене и безопасност на храните”, придобита в Медицинския университет – гр. Пловдив. Притежава задълбочени познания в сферата на здравословното хранене, които би споделила с всеки, който желае да научи повече в тази насока.
Проявява особен интерес към физиология на храненето, психология на храненето, холистичния и здравословен начин на живот.
През свободното си време обича да играе тенис, да експериментира в кухнята, да чете книги на разнообразна тематика и да се разхожда сред природата.
Ванеса е бакалавър по специалността “Храни, хранене и диететика”, придобита в Университет по хранителни технологии – град Пловдив.
Притежава задълбочени познания в сферата на физиологията, диетичното хранене, специализираното хранене и здравословното хранене, които е готова да сподели с всеки, който желае да промени начина си на хранене или да научи повече в тази насока.
Проявява особен интерес към ефикасните и здравословни режими на хранене, технологията на храните, благоприятсващи здравето както и към всички свързани с храненето новооткрити идеи.
През свободното си време обича да обикаля България и света, както и да се разхожда под любимите Пловдивски тепета. Обича да чете книги и постоянно да обогатява знанията си.
Румяна е студентка по специалността „Технология и качество на храни“ в УХТ гр. Пловдив.
Притежава задълбочени познания в сферата на производството на храни и напитки, тяхното правилно съхранение и ползите от консумацията на качествена храна.
Проявява засилен интерес към здравословния начин на живот, спорта, здравословното отслабване и правилният начин на хранене.
В свободното си време обича да чете книги и списания, да излиза на дълги разходки и да научава всеки ден по нещо ново. Вярва в това, че нашето тяло е наш „храм“ и ние трябва да се грижим по най-добрият начин за него!
Мариета е студентка по медицина 5-ти курс в Медицински университет – град София.
Притежава задълбочени познания в сферата на здравословното хранене, храненето при болести, патологията, фармакологията и токсикологията.
Проявява особен интерес към медицинските науки. През свободното си време обича да слуша музика, да пише стихове, да спортува и да се разхожда сред природата.
Деница е бакалавър по специалността “Храни, хранене и диететика” придобита в “Университет по хранителни технологии”- гр. Пловдив.
Притежава задълбочени познания в областта на здравословното хранене и физиологията на храненето.
През свободното си време обича да чете книги на здравословна тематика, както и приложна психология. Обожава кулинарията и експериментирането в кухнята.
Себиле е студентка 3-ти курс по специалността “Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти” в УХТ Пловдив.
Проявява интерес и трупа познания в сферата на здравословното хранене, здравословното отслабване и здравословния начин на живот. Готова е да сподели своя опит и придобити познания с всеки, който желае да научи повече в тази насока.
В свободното си време обича дългите разходки и походи. Харесва морето, но предпочита планината и чувството за свобода, което носи тя.
Милица е бакалавър по специалност „Храни, хранене и диететика“, придобита в Университет по хранителни технологии – гр. Пловдив. Също така е завършила специализиран курс по „Нутрициология“ в Софийски университет Св. Климент Охридски“ – гр. София.
Притежава задълбочени познания в областта на здравословното хранене, функционалните храни и диетотерапията при различните заболявания.
Като специалист по хранене, практикува успешно професията си в гр. Стара Загора и гр. Пловдив, като успява да работи с клиенти които имат разнородни специализирани нужди – коригиране на телесно тегло, подобряване качеството на живот при хора с неинсулино-зависим диабет и други метаболитни проблеми, подобряване хранителните навици на хора със сърдечно-съдови, онкологични, автоимунни, стомашно-чревни, бъбречни и др. заболявания.