Какви видове добавки ще намерите в NowFoods.bg

От Иван

 

Ние от Nowfoods вярваме, че приемът на някои жизненоважни хранителни добавки, с цел нормалното функциониране на организма, все повече придобива задължителен характер. Ако сте фитнес привърженик, занимавате се с интензивни спортни активности или сте непрофесионални (начинаещи или напреднали) спортисти, с афинитет към движението, познанията Ви в сферата на хранителните добавки трябва да са на ниво.

Но дори и да не попадате в горе-посочените категории, трябва да се замислите:

  • как се храните и какви хранителни навици сте изградили;
  • дали осигурявате на организма си нужните микроелементи, витамини, минерали и протеини;
  • почиствате ли тялото си от шлаките и токсините;
  • ходите ли редовно до тоалетна.

 

Как ще Ви помогнат хранителните добавки на Nowfoods при подобни оплаквания?

Дори да сте дали само един негативен отговор Вие вероятно изпитвате известен недостиг на жизненоважни за правилното функциониране на тялото микроелементи. Хранителните добавки на Nowfoods допълват полезността на храната, която консумираме и подпомагат ефективното ѝ разграждане в стомаха. В nowfoods.bg сме наясно, че от придобитите навици зависи посоката на живота и щастието, което изпитваме, затова държим изключително много нашите продукти да са от такова качество, което да допринася максимално за здравето Ви.

 

Кои хранителни добавки са най-важни?

Какви видове добавки ще намерите в NowFoods.bg-Нутрима-бг-1

 

Приоритизирането им като цяло не е добра идея. Всяка от тях има специфични свойства и незаменима роля, която други добавки не могат да изпълняват. В общия случай всички се нуждаем от Омега 3, от подкрепа на здравето на костите и ставите. Дамите редовно търсят ефективна помощ в борбата с косопада, целулита, пигментацията по лицето и др. Към коя добавка ще се насочите зависи от индивидуалните Ви потребности и отчетени проблеми.

От спортистите е особено търсен суроватъчният протеин, креатинът, L-карнитинът, чиято ефективност за извайването на желаната фигура отдавна е известна. Поради тази причина в Nowfoods сме отделили специално внимание на тази категория и предлагаме качество на активните във фитнес залите.

 

Кои от тях са препоръчителни при бременни?

Дори бихме казали задължителни, тъй като бременността е важен период и за майката, и за бебето. Повечето от тях се базират на фолиевата киселина, но 9-те месеца, и тези идващи след тях, са придружени със стрес, безсъние, косопад, а това се отразява негативно върху емоционалното състояние на жената. Оптимално решение са комплексите витамини, аминокиселини, метаболити.

Дали за отслабване, дали при здравословни проблеми, набавяйте си нужното, което храната не може да Ви предложи, като използвате информацията в нашия онлайн магазин. Подобрете общия си статус, осигурявайки си добавена хранителна стойност от източници с доказан био произход. Nowfoods е мястото, Nowfoods е начинът, Nowfoods е решението!

 

Хареса ли Ви статията за Nowfoods?

Хареса ли Ви тази статия? Ако сте я намерили полезна, защо не я споделите с Вашето семейство и приятели?

Също така сте добре дошли да харесате страницата ни и да ни последвате във Facebook, както и да се абонирате за нашия безплатен имейл бюлетин за полезни статии и съвети, свързани със здравословното хранене и отслабване.

Ако желаете да добавите нещо, което сме пропуснали или да споделите Вашето мнение по темата, можете да го направите, като оставите коментар в полето по-долу.

Благодарим Ви! Вашето мнение и идеи са важни за нас!

 


 

Абонирайте се за нашия безплатен имейл бюлетин за полезни статии и съвети.

Оставете коментар

Подобни публикации