Деница е бакалавър по специалността “Храни, хранене и диететика” придобита в “Университет по хранителни технологии”- гр. Пловдив. Притежава задълбочени познания в областта на здравословното хранене и физиологията на храненето. През свободното си време обича да чете книги на здравословна тематика, както и приложна психология. Обожава кулинарията и експериментирането в кухнята.
Румяна е студентка по специалността „Технология и качество на храни“ в УХТ гр. Пловдив. Притежава задълбочени познания в сферата на производството на храни и напитки, тяхното правилно съхранение и ползите от консумацията на качествена храна. Проявява засилен интерес към здравословния начин на живот, спорта, здравословното отслабване и правилният начин на хранене. В свободното си време обича да чете книги и списания, да излиза на дълги разходки и да научава всеки ден по нещо ново. Вярва в това, че нашето тяло е наш „храм“ и ние трябва да се грижим по най-добрият начин за него!