- This topic has 10 отговори, 11 участника, and was last updated преди 2 months by .
- Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.
Здравословно хранене и начин на живот › Форуми › Хранене при бременност › Отслабване след бременност
Здравейте, вече 6 месеца след раждане не мога да сваля натрупаните килограми. В момента съм 82 кг, а за моя ръст от 162 см , е добре да тежа около 55-56 килограма. Моля за съвети за сваляне на излишните килограми след бременност. Благодаря ви!
Съветвам те да влезеш в калориен дефицит – при мен помогна. Имай търпение обаче и не бързай
Моята съпруга също имаше проблеми със свалянето на килограмите след бременността. Впоследствие започна да ходи 3 пъти седмично на групови физически занимания за майки с бебета на открито. Тренираха заедно с количките – каза че било много интересно и в същото време изгаряха доста калории. За 3 месеца свали около 8 кг беше много радостна.
Следя с интерес 😅
И аз имам нужда да сваля няколко килограма. Благодаря за информацията ❤️
+ 1 за калориен дефицит 💪
Да, и ние с моята съпруга имахме подобна ситуация, но го преодоляхме с повече разходки сред природата и здравословен хранителен режим.
Следя темата
Благодаря, следя и аз
Повече движение, ходене пеша, изкачване на стълби, физическа активност.
Повече здравословни храни, зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, бобови култури.
По-малко бял хляб, мазнини и преработени храни, бързи закуски, тестени изделия.
Много вода 2-3 литра на ден.